Köztisztasági Egyesülés

Üdvözöljük a Köztisztasági Egyesülés weboldalán!

2018. 04. 23. -én jelenleg nincs bejelentkezve, kérem jelentkezzen be!

TeSzedd 2013.

HÍREK | ARCHÍV | 13.05.21    41.

A TeSzedd 2013. szeptember 14-i akciónapjával kapcsolatos tudnivalókÉvszakot vált a TeSzedd!

Összefogás a tiszta Magyaroszágért akciónap 2013. szeptember 14.

 

Rendhagyó módon kezdődött, rendhagyó módon folytatódik a hagyomány: 2013-ban ősszel lesz a TeSzedd! - Összefogás a tiszta Magyarországért akciónap. Idén nem a korábban megszokott tavaszi időszakban hirdeti meg az országos TeSzedd! akciónapot a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ), hanem őszre.

A 2013. évi TeSzedd! - Összefogás a tiszta Magyarországért akciónap időpontja: szeptember 14., jelentette be a Föld napja budapesti központi rendezvényén Dr. Illés Zoltán, környezetügyért felelős államtitkár.

Az országos TeSzedd! akciónap „évszakváltása" egyértelműen pozitív előzményre vezethető vissza, ugyanis az idei előkészítés során kiderült, hogy - az eredeti céllal egyébként összhangban - különféle szervezetek, közösségek helyi TeSzedd!-napot rendeznek tavasszal, többnyire egymástól eltérő időpontokban. Így például több települési önkormányzat mellett a közútkezelők, vadászok, horgászok vagy a közterületek kertgondozóinak kisebb-nagyobb csapata áll össze, hogy a szűkebb környezetükben - az önkéntes segítőkkel - összeszedjék az illegálisan lerakott szemetet a lakókörnyezetükben, a köztereken éppúgy, mint az erdők mélyén, a horgásztavak környékén vagy éppen az autóutak mentén. Az országos TeSzedd! szervezői pedig éppen az ilyen helyi kezdeményezéseknek a rangját, súlyát akarja növelni azzal, hogy új, ezúttal őszi időpontot keresett az akciónapra.

Az országos TeSzedd! célja változatlan: személyre szólóan is felhívni a lakosság minél nagyobb körének figyelmét a környezetvédelem megóvásának fontosságára, a közvetlen lakóhelyi környezet és az ahhoz kapcsolódó természeti értékek megóvására. A szervezők országszerte várják valamennyi településen és településrészen az önkénteseket, akik a www.teszedd.hu honlapon keresztül regisztrálhatják majd magukat s kerülhetnek interaktív kapcsolatba a szervezőkkel, lebonyolítókkal.

A további szélesebb körű kommunikáció keretében, az országos és a helyi médiumokban, óriásplakátokon is megjelennek majd a figyelemfelkeltő hirdetések és a sajtón keresztül - időről-időre - aktuális információkat is közzétesznek a TeSzedd! szervezői.

A hagyomány tehát ősszel folytatódik: szeptember 14-én minden környezetbarát, a települése, lakókörnyezete tisztaságát fontosnak tartó embert várnak az országos TeSzedd! akciónap szervezői.

 

Közszolgáltatói szerződések

|

Állásfoglalás 18.04.19. 01.  
Állásfoglalás
Mobil toalett kabinok igénybevételével nyújtott szolgáltatás engedélyeztetésével kapcsolatos állásfoglalás...    
     
Szakmai rendezvény 18.04.12. 02.  
Szakmai rendezvény
A Köztisztasági Egyesülés szakmai konferenciájának
programja - 2018. április 24-26. Siófok, Hotel Azúr...
   
     
Fémkereskedelmi törvény 18.04.11. 03.  
Fémkereskedelmi törvény
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal állásfoglalása a törvény közszolgáltatók alvállalkozóit érintő hatályáról...    
     
Állásfoglalás 18.02.08. 04.  
Állásfoglalás
Az NFM állásfoglalása számviteli beszámoló készítéséről...    
     

©2009 Köztisztasági Egyesülés | Az Egyesülésről | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat