Köztisztasági Egyesülés

Üdvözöljük a Köztisztasági Egyesülés weboldalán!

2018. 02. 19. -én jelenleg nincs bejelentkezve, kérem jelentkezzen be!

Unimog bemutató Tatán

Rendezvény | 08.03.28    01.

galéria pdf

A Pappas Auto Magyarország Kft.február 28-án bemutatta az Unimog U 20-ast Tatán.

A Pappas Auto Unimog-palettája legújabb tagját, az U 20-ast az érdeklődők nem csak megcsodálhatták de bevetés közben is kipróbálhatták a helyszíni tesztvezetésen.

Az új U 20-as az önkormányzatok és a városüzemeltetési cégek számára kínál egyszerűbb és olcsóbb megoldást.

Az új Mercedes-Benz Unimog U 20-as hiánypótló jármű az önkormányzatok, illetve városüzemeltetési cégek számára, hiszen kisebb könnyebb és olcsóbb a korábbi megoldásoknál.

Az U 20 ötvözi a traktor és a teherautó előnyös tulajdonságait: munkavégzésnél lassú, közlekedésnél gyors, mindemellett egy valódi Unimog értékrendet képviselő és hagyományokat őrző új, kompakt jármű.

Az U 20 kisebb mérete, kicsi fordulósugara, alacsonyabb platómagassága miatt könnyen elfér a kis utcákban is.

Az új Unimog, bár állandó összkerékhajtású jármű, főként a kommunális területen kiemelkedő a teljesítménye.

Ideális jármű különösen az önkormányzatok számára, hiszen nem csak áruszállításra, a munkaeszközök elhelyezésére, önálló meghajtására is lehetőséget nyújt, így bármikor bevethető sószórónként, takarítógépként, útburkolat-mosóként, aprítógépként, seprőgépként, daruként, stb.

A 7,5/8,5 tonnás kategória univerzális eszközhordozójaként az U 20 egész évben alkalmazható. Mindezek mellett rendkívül ügyesen mozog terepen: megrövidített tengelytávjának köszönhetően kis helyen is képes megfordulni, 2,7 méteres magasságával átfér az alacsony hidak alatt is, miközben kényelmesen elfér rajta a 2,2 méter hosszúságú plató is.

A rugózott „bulldog-fülke" kényelmes, és motor fölötti elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül helytakarékos. A kényelem és a kompaktivitás mellett az áttekinthetőség jellemzi az új Unimogot: legyen szó akár közlekedésről, akár munkaeszköz-kezelésről, minden kezelőszerv és kijelző könnyen áttekinthető.

Az U 20 minden helyet maximálisan kihasznál: a vezetőfülke mögé tárolórekesz szerelhető, így minden munkaeszköz azonnal kéznél van. Az állandó összkerékhatjás még télen is kiváló vonóerő-átvitel és nyomtartást biztosít. A biztonságról az alapfelszereléshez tartozó ABS és az automatikus, terhelésfüggő fékerő-szabályozó gondoskodik.

Az Unimog ott kezdődik, ahol a hagyományos teherautó eléri képességei végső határát. A Mercedes-Benz Unimog a lehetősége tárházát nyitja meg a négykerekű járművek alkalmazhatóságában. Az Unimogok további két típuscsaláddal vannak jelen a magyar piacon UGN és UHN névvel.

Ezek az összkerékhajtású járművek igazi különlegességnek számítanak, hiszen a variálható felépítményekkel szinte bármely területen megállják a helyüket. Az Unimogokat 1951 óta gyártják a Mercedes-Benz erre specializálódott wörthi gyárában. Mára a legmodernebb technikai innovációkkal készülnek, sőt, még Turing-változatban is kaphatók.

Az Unimog járműveknek kulcsfontosságú szerep jut a közutak, autópályák, települések fenntartási feladatainál, rendszeresített járművei a honvédségnek, valamint alkalmasak erdő és mezőgazdasági munkák ellátására rendkívül nehéz terepen (pl. bányákban), illetve akár 1000 tonna össztömegű vasúti szerelvény mozgatására is képesek.

További információk: ACCEDO Hungary Kft. Pappas Auto Magyarország Kft.
A Pappas Auto sajtóközpontja
Bakondi Károly Vörös Viktória
Unimog értékesítés PR Tanácsadó
Tel: 1/451-3244 Tel: 06-20/929-3767
karoly.bakondi@pappas.hu viktoria.voros@accedo.cc

Unimog bemutató.

Állásfoglalás 18.02.08. 01.  
Állásfoglalás
Az NFM állásfoglalása számviteli beszámoló készítéséről...    
     
Szabványok 18.02.08. 02.  
Szabványok
A hulladékkal kapcsolatos magyar szabványok jegyzéke ...    
     
A hulladékgazdálkodás alkalmazott jogszabályai 18.01.02. 03.  
A hulladékgazdálkodás alkalmazott jogszabályai
A hulladékgazdálkodás 2018 január 1-től hatályos jogszabályai. (Az egységes honlap segédlete.)...    
     
Magyarország környezeti állapota 2016 kiadvány 17.12.26. 04.  
Magyarország környezeti állapota 2016 kiadvány
A Herman Ottó Intézet kiadványaként megjelent a Magyarország környezeti állapota 2016 kiadvány, amelynek Hulladékgazdálkodási alcíme (10.3.) érdekes adatokat tartalmaz...    
     

©2009 Köztisztasági Egyesülés | Az Egyesülésről | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat